بیش از ۲۰۰ نفر از اولیاء ریحانه، نویسندگان، شاعران و محققان حوزه ادبیات، مدیران و اصحابرسانه استان کرمان با حضور در مجتمع ریحانه، از مقام و جایگاه استاد مصطفی رحماندوست پدر شعر کودک ایران تجلیل کردند.
استاد گلابزاده مدیر پژوهشکده کرمانشناسی، دکتر امیری خراسانی ریاست پیشین دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر حسینخانی ریاست بنیاد ایرانشناسی، دکتر روستا ریاست دانشکده تاریخ دانشگاه باهنر و رئیس انجمن ایرانی تاریخ شعبه کرمان، دکتر خدادادی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و آقای شمسالدینی مدیر کتابخانههای عمومی کرمان از جمله مهمانان ویژه این مراسم بودند.
استاد رحماندوست که بعد از 19 سال به دعوت مجتمع ریحانه به کرمان آمده بود، در جمع فرهیختگان کرمانی از عشق و علاقه وافرش به کودکان گفت و خود را شهروند کرمانی نامید که کلیدش را از او گرفتهاند. استاد رحماندوست که 40 سال است شعر کودکانه میسراید و کتابهایش به 14 زبان زنده دنیا ترجمه شده است از حضورش در جمع همکاران مجتمع ریحانه ابراز خرسندی کرد و گفت: تلاش کنیم فرزندانی شاد، مستقل وخلاق تربیت کنیم.
در ابتدای مراسم پیام خانم دکتر عباسپور موسس مجتمع ریحانه، توسط خانم دکتر کدیور قرائت شد. در قسمتی از این پیام آمده است: از نیک اقبالی مجتمع ریحانه است که امروز میزبان شاعرانگیهای معصومانه، پدر شعر کودک ایران در مجتمع ریحانه هستیم. خانم دکتر کدیور در جمع بزرگانی که به مناسبت تقدیر از استاد رحماندوست گرد هم آمده بودند، خطاب به ایشان گفت: خاطرات کودکان دیروز و امروز ایران به اشعار شما گره خورده است.
استاد گلابزاده نیز در سخنانی به تمدن و فرهنگ غنی مردم کرمان در اعصار گذشته اشاره کرد و گفت: باید تلاش کنیم تا فرزندانمان را با کتاب آشتی دهیم. دکتر حسینخانی نیز با اشاره به نگاه فرهنگی و آموزشی خانم دکتر کدیور در همه برنامههای مجتمع ریحانه گفت: ما کودکان قدیمیای هستیم که با اشعاری همچون شعر” انار” استاد رحماندوست بزرگ شدیم.
در ادامه این جلسه صمیمی و دوستداشتنی پس از سخنرانی آقایان دکتر امیری و خدادادی و اجرای بسیار زیبای استاد مجیدیان، از هنرمندان نامدار موسیقی کشور، با اهدا لوح و هدایایی از مقام و جایگاه استاد رحماندوست تجلیل شد. دیدار با دانشآموزان ابتدائی و متوسطههای مجتمع از دیگر برنامههای سفر استاد رحماندوست به کرمان و حضورشان در مجتمع ریحانه بود.